About us

De Menner? Dat is Juliette Post!

Mijn naam is Juliette Post. Op deze pagina stel ik mijzelf graag even aan u voor en vertel ik u het één en ander over het ontstaan van De Menner. Ruim 12 jaar lang heb ik, samen met mijn man, Friese paarden gefokt. Een schitterend ras, bij uitstek geschikt voor de mensport, aangespannen sport en dressuur onder het zadel. Ik heb een tijd wedstrijden gereden met een enkelspan Fries, maar op dit moment rijd ik voornamelijk recreatief met mijn twee Friezen door de Veluwse bossen, in het enkelspan of tandem.
horses
horses

De Menner heeft alles voor de menner!

Wanneer ik een nieuw tuig of andere menspullen nodig had, verbaasde ik mij er iedere keer weer over hoe weinig kennis er in de reguliere ruitersportzaken is van tuigage en aanverwante menartikelen. Alles was toch hoofdzakelijk gericht op de ruiters en amazones. Als er al een paar tuigen in de winkel hingen, dan hoefde je op advies niet te rekenen – een enkele uitzondering daargelaten. Daardoor ontstond eigenlijk het idee voor een winkel met alles voor de menner. Een winkel waar menners verzekerd zijn van een assortiment producten dat zij nodig hebben. Waar er verstand is van ‘menzaken’ en waar menners kunnen terugvallen op gedegen advies over de producten, mocht dit nodig zijn. In 2008 werd De Menner opgericht, in eerste instantie alleen als webwinkel. De eerste webwinkel van Nederland speciaal voor menners! Niet lang daarna was de eerste fysieke uitbreiding een feit. In 2011 werd de eenmanszaak omgezet in een VOF en is De Mensporttrailer aangeschaft en ingericht. Een unieke, rijdende winkel met alles in huis voor de aangespannen paardensport!

De Mensporttrailer

Tijdens het outdoorseizoen bezoekt De Menner met Mensporttrailer elk weekend één of meerdere mensportevenementen, zoals dressuur- en vaardigheidswedstrijden, samengestelde menwedstrijden en grote paardensportevenementen en –beurzen, zoals Horse Event en Paard & Koets. Op de Evenementenkalender kunt u zien welke evenementen De Menner bezoekt. Het grote voordeel van De Mensporttrailer is dat potentiële klanten de gelegenheid krijgen de kwaliteit van de aangeboden mensportartikelen te beoordelen. Zo ondersteunt De Mensporttrailer de webwinkel. De aanwezigheid van De Mensporttrailer op evenementen vergroot tegelijkertijd de bekendheid van De Menner. Zo weten steeds meer menners de weg naar De Menner te vinden – digitaal of op evenementen in de Mensporttrailer!

What our customers say about us

Harriët Schuringa

De Menner has a wide assortment and they think along with you. What is in stock is delivered quickly and special orders are no problem at all.

Geraldine

Great service! Thinking along about the purpose of the items ordered and even suggesting small adjustments on that to come up with an even better/complete order.