Retourneren

Retourneren

Aangezien kopen in een webwinkel anders is dan in een fysieke winkel, heb je als klant (consument) het recht om van de koop af te zien zonder opgaaf van reden en artikelen te retourneren. Je kunt dit op verschillende manieren doen:

  • Je kunt de bestelling meteen terugsturen zonder dit eerst aan ons te melden. In dit geval geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Gebruik hiervoor de met de bestelling meegeleverde retourbon.
  • Maar je kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons melden dat je de bestelling toch niet wilt. Hiervoor kun je gebruikmaken van het modelformulier (Herroepingsverklaring, als bijlage bijgevoegd bij de Algemene Voorwaarden). Na ontvangst van deze melding, krijg je van ons per e-mail een bevestiging. Nadat je de melding hebt gedaan, heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling daadwekelijk terug te sturen.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Het retouradres is
De Menner
Uilebaardlaan 24
3772 PN Barneveld
Nederland

Wij betalen binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring het totale aankoopbedrag terug, mits wij de bestelling in goede orde retour hebben ontvangen. Wij betalen terug met hetzelfde middel als waarmee je betaald hebt, inclusief de standaard verzendkosten. Uitzondering hierop zijn de leveringskosten voor het verzenden van lengtevrachten langer dan 175 cm en palletzendingen. De leveringskosten hiervan worden niet gerestitueerd. Wanneer slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd, zullen deze kosten niet worden terugbetaald.

* Dit herroepingsrecht is een recht dat uitsluitend voor consumenten geldt. Zijn artikelen gekocht op bedrijfsnaam dan behouden wij ons het recht voor om retouren te weigeren of andere regelingen te treffen. Verzendkosten voor het heen en terug sturen worden niet vergoed

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.